Timpul de actiune al produsului asupra genelor/sprancenelor difera de la un individ la altul. Primele semne vizibile de imbunatatire apar intre 2 si 6 saptamani. De aceea la unele persoane e nevoie de folosirea imediata, fara pauza si a celui de al doilea tub. 
           
Gradul de imbunatatire al genelor difera de la un individ la altul, in functie de startul fiecaruia sau organismul fiecaruia. Un exemplu oarecare: X are genele initial de 0,9 cm. Dupa tratament ajung la 1,3cm. Asta nu inseamna ca si genele initiale de 0,5 cm ale lui Y vor ajunge tot la 1,3cm . Ele pot ajunge doar la 1cm. 

 

Dr. Eyebrow Eyebrow Enhancer este un tratament pentru refacerea, revigorarea firelor de par din spranceana si pentru tratarea foliculilor pilosi. 
Tratamentele pe care le-am scos, le gandesc de ceva ani. De 15 ani lucrand pentru cliente din toata tara, dar si din strainatate, stiam ca tratamentele trebuie sa fie foarte puternice pentru a face fata marii diversitati de probleme cauzate de factori precum:
    - prin smulgere (ceara, penseta, ata), sunt persoane la care dupa un pensat, indiferent la ce varsta, foliculii nu se mai refac, sprancenele nemai crescand la loc niciodata acolo de unde au fost smulse firele, sunt persoane ale caror sprancene se refac la loc chiar si dupa zeci de ani de pensare zilnica si mai sunt, evident, toate celelalte cazuri dintre aceste extreme.
    - din cauza calitatilor pierdute ale tenului
    - la tenul foarte gras, cu pori dilatati, sprancenele devin foarte rare, cu fire lungi si groase.
    - la tenul foarte uscat, firele devin foarte subtiri si scurte.
    - din cauza tratamentelor neadecvate pentru ten; tratamente cosmetice de proasta calitate, diferite "peelinguri" neaplicate corect.
    - tricotilomania 
    - boala cronica ciudata constand in impulsul irezistibil al unei persoane de a-si smulge repetat parul din sprancene, (si/sau din alte zone cu pilozitate) aparand astfel alopecia.

 

PRECIZARE: FOLOSITI TRATAMENTUL PANA LA TERMINAREA SOLUTIEI. DACA AU AVUT O CRESTERE GREOAIE MAI FOLOSITI UNUL IMEDIAT DUPA PANTRU A ATINGE MAXIMUL. DUPA ACEEA PUTETI FACE O PAUZA DE 1-3 SAPTAMANI. CU CAT CRESTEREA A FOST MAI GREOAIE CU ATAT PAUZA VA FI MAI MICA. DIFERENTA ESTE CA INTRETINEREA NU MAI ESTE ATAT DE STRICTA, PUTAND APLICA DOAR DE 2-3 ORI PE SAPTAMANA.