Termeni si Conditii

PLATA / LIVRARE

TOATE PRETURILE INCLUD TVA 24%

 
1.  Plata RAMBURS

Coletul se expediaza dupa confirmarea telefonica a comenzii iar plata se face in momentul predarii acestuia catre dumneavoastra de catre curier. 

Cost transport: Curier - 15 lei

 NU se percep taxe suplimentare (nu se percep Km suplimentari), costurile mentionate sunt fixe - oriunde in tara, in orice locatie.

Compania de transport cu care lucram este Fan Courier.

Atentie:

* Durata expedierii (24 ore) se calculeaza din momentul in care ati primit confirmarea telefonica de catre unul dintre operatorii nostri;

Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de www.lashmax.ro; 

In cazul coletelor expediate si neridicate ne rezervam dreptul de a sista orice comanda viitoare!

 

2. RETURURI

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. 

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 

Cand comandati fiti siguri ca ati ales produsul dorit deoarece retururile sunt acceptate in masura in care sunt indeplinite anumite conditii, si anume:

1. Ati trimis un mail la contact@lashmax.ro  in care explicati de ce anume doriti returnarea produsului sau ati sunat la unul dintre numerele de telefon de pe site si ati comunicat problema.

2. NU ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma, modul original in care produsul a fost livrat.

3. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie;

4. Sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.

5. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

6. Ati primit aprobarea de a trimite produsul inapoi de la operatorul nostru care a luat la cunostiinta motivul pentru care doriti returnarea produsului. Tot acesta va va spune si care este modalitatea de retur acceptata, diferita de la caz la caz;
- Produselor li se va analiza integritatea, iar dupa ce aceasta conditie este indeplinita banii vor fi returnati.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
- Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Clientul are dreptul de a returna produsul  in termen de 10 zile lucratoare de la primirea  acestuia.

 

GARANTAM

Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.

Garantam in procent de 100% originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale. LASHMAX  nu comercializeaza produse replica sau produse a caror provenienta nu este certa.

1. Produsele sunt importate si provin de la producatorii al caror nume il reprezinta.

2. Produsele au certificat de valabilitate, certificat de calitate / conformitate '' Certify of sanitary / phytosanitary inspection / Certify of Authentic and Genuine Products ''

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Nota de informare privind protectia datelor personale

LASHMAX in calitate de autor, proprietar, administrator al www.lashmax.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare , implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

LASHMAX isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website- lui www.lashmax.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, LASHMAX are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

LASHMAX se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.lashmax.ro, prin completarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

 

Drepturile persoanelor inregistrate

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art.12);
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • dreptul de opozitie (art.15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de LASHMAX in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru in scris la urmatoarea adresa: contact@lashmax.ro

 

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri

 • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
 • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
 • Pentru transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
 • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
 • Asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra
 • Facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra

Protejarea informatiilor confidentiale

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. LASHMAX  utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverul pe care Site-ul www.lashmax.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra de banca.